فعالیت‌های تحقیقاتی و نظارت از قوریه باغ ذخیره در تالقان انجام شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۹:۴۸
فعالیت‌های تحقیقاتی و نظارت از قوریه باغ ذخیره در تالقان انجام شد

۱۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که در جریان هفته گذشته، تیم فارم تحقیقات زراعتی تالقان مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را به‌منظور پیشبرد تحقیقات زراعتی در شرایط اقلیمی این ولایت انجام داده است. این فعالیت‌ها شامل جمع‌آوری حاصل هشت ورایتی بادنجان رومی و ثبت دقیق دیتاهای مربوط، وزن‌گیری و شمارش دانه‌های حاصل از تجارب اصلاح گندم، خیشاوه گیاهان هرزه و آبیاری قطعات تجربه‌ای سویابین، آبیاری و خیشاوه گیاه هرزه در تجربه اگرانومی جواری، و خیشاوه گیاهان هرزه و آبیاری در تجارب پنبه ازبکستانی و ممپلی می‌باشد.
همچنین در ادامه این برنامه‌ها، تیم تخنیکی آمریت منابع طبیعی همراه با آمر این آمریت، از جریان خیشاوه قوریه فارم باغ ذخیره تالقان نظارت کرد. بر اساس مشاهدات، خیشاوه قوریه در مرحله حساس قرار داشته و این کار توسط ۱۵ کارگر در چارچوب پروژه انکشافی سرسبزی آمریت منابع طبیعی در این ولایت انجام می‌شود.
این اقدامات بخشی از برنامه‌های دوامدار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار برای توسعه تکنالوژی‌های نوین زراعتی، ارزیابی کیفیت محصولات و حفظ و احیای منابع طبیعی در این ولایت است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها