غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت تطبیق می‌نماید.
بر اساس این برنامه، مجموعاً ۳۷ هزار  اصله نهال پسته، توت، سیب و انگور در ساحات مختلف این ولسوالی‌ها غرس می‌گردد. این اقدام به هدف بهبود معیشت دهقانان، ترویج باغداری و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی روی دست گرفته شده است.
مسئولان می‌گویند که نهال‌ها از منابع معتبر و اصلاح‌شده انتخاب گردیده و پیش از توزیع، سروی ساحوی برای شناسایی دهقانان مستحق انجام شده است. همچنان برای هر دهقان، نهال‌ها با درنظرداشت ظرفیت زمین و شرایط اقلیمی توزیع شده و آموزش‌های لازم در زمینه غرس، آبیاری، هرس و مراقبت از نهال‌ها نیز ارائه گردیده است.
به گفته مسئولان، در این برنامه فاصله معیاری غرس رعایت شده و سیستم نظارتی نیز به‌منظور اطمینان از رشد و بقای نهال‌ها در نظر گرفته شده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تأکید می‌نماید که تطبیق چنین برنامه‌ها در کنار افزایش عواید دهقانان، در حفاظت از محیط زیست و ایجاد فرصت‌های کاری نیز نقش مهم داشته و تلاش‌ها برای توسعه بیشتر بخش زراعت ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده در ولسوالی عنابه پنجشیر

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل باغچه خانگی برای شماری از خانواده‌های مستحق در ولسوالی عنابه نظارت به‌عمل آورد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

بازگشت به خبرها