عواید مالی جمع‌آوری شده ریاست زراعت ولایت بلخ بررسی شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۹:۲۲
عواید مالی جمع‌آوری شده ریاست زراعت ولایت بلخ بررسی شد 

مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی از عواید ریاست زراعت بلخ به بلخ سفر نموده و با مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت این ولایت دیدار نموده است.
در این دیدار روی عواید سال مالی ۱۴۰۲، میزان درآمد، اجاره دادن زمین‌ها و ملکیت‌های آزاد شده از غصب، جمع‌آوری عشر و زکات، چالش‌ها و مشکلات در سکتور زراعت، مالداری  در این ولایت بحث و گفتگو نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها