طرزالعمل استفاده از محصولات زراعتی و مالداری جهت نهایی سازی با معین زراعت و مالداری شریک شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۹:۱
طرزالعمل استفاده از محصولات زراعتی و مالداری جهت نهایی سازی با معین زراعت و مالداری شریک شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
طرزالعمل استفاده از محصولات زراعتی و مالداری با حضور نماینده‌گانی از وزارت‌های داخله، وزارت مالیه، داخله، دفاع، اقتصاد، تدارکات ملی، استخبارات اداره امور، شاروالی و متخصصان و مشاوران زراعت به مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری شریک شد.
در این  مجلس مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری به ایراد سخن پرداخته گفت": بازاریابی و اولویت دهی برای استفاده از محصولات زراعتی و مالداری داخلی یک موضوع بسیار مهم می باشد که در رشد زراعت و مالداری کشور نقش ارزنده دارد، این طرزالعمل بر اساس هدایت امیرالمومنین شیخ‌ هبة ‌الله‌آخندزاده حفظه الله  و فیصله کابینه تهیه شده تا از محصولات زراعت و مالداری وطن حمایت صورت گیرد، نظریات شما برای بهبود آن مفید است تا طرزالعمل جامع و غنی تهیه گردد و هر اداره مسوولیت‌هایش را بشناسد".
در ادامه مجلس مشاوران معینیت زراعت و مالداری متن ترتیب شده این طرزالعمل را تشریح نموده و نماینده‌گان ادارات متذکره نظریات خویش را شریک نمودند تا در آن گنجانیده شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها