صد هکتار جنگل پسته در سرپل احداث می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۹:۱۷
 صد هکتار جنگل پسته در سرپل احداث می‌شود

۱۵سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای احداث صد هکتار جنگل پسته در منطقه «امام‌ صاحب خورد» در مرکز این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌افزاید که مطابق به برنامه سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار تطبیق پروژه احیا و احداث صد هکتار جنگل پسته که شامل احداث ۲۶هزار و ۶۰۰ تراس برای بذر پسته و هنگ و هم‌چنین ساخت دوهزار مترمکعب چکدم از مواد سنگی توسط انجمن جنگل‌داری می‌شود، با هزینه دو میلیون و چهارصد هزار افغانی آغاز شده است.
به گفته‌ این ریاست، تفاهم‌نامه آغاز کار تطبیق این پروژه امروز میان ریاست زراعت و انجمن جنگل‌داری با حضور والی سرپل به امضا رسید.
هزینه برنامه احداث جنگلات جدید پسته در سرپل، از طریق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، و بانک جهانی تامین می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
Background image

در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان در ولسوالی کشم بدخشان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان برنامه ایجاد باغ‌های مثمر را با توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان واجد شرایط در ولسوالی کشم آغاز کرد. این روند بر اساس پلان تطبیقی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۲:۱
Background image

سفر رئیس تحقیقات مالداری و هیئت همراه به چهار ولایت شمال کشور

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس تحقیقات مالداری انجنیر عبدالوَلی، همراه با هیئت تخنیکی به ولایت‌های جوزجان، فاریاب، بلخ و بدخشان سفر کرده و با رؤسای زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها