صد هکتار جنگل پسته در سرپل احداث می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۹:۱۷
 صد هکتار جنگل پسته در سرپل احداث می‌شود

۱۵سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای احداث صد هکتار جنگل پسته در منطقه «امام‌ صاحب خورد» در مرکز این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌افزاید که مطابق به برنامه سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار تطبیق پروژه احیا و احداث صد هکتار جنگل پسته که شامل احداث ۲۶هزار و ۶۰۰ تراس برای بذر پسته و هنگ و هم‌چنین ساخت دوهزار مترمکعب چکدم از مواد سنگی توسط انجمن جنگل‌داری می‌شود، با هزینه دو میلیون و چهارصد هزار افغانی آغاز شده است.
به گفته‌ این ریاست، تفاهم‌نامه آغاز کار تطبیق این پروژه امروز میان ریاست زراعت و انجمن جنگل‌داری با حضور والی سرپل به امضا رسید.
هزینه برنامه احداث جنگلات جدید پسته در سرپل، از طریق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، و بانک جهانی تامین می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

توزیع پیاز زعفران برای دهاقین در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۰ تن از دهاقین ولسوالی چمتال پیاز زعفران و وسایل مورد نیاز کشت آن را توزیع کرد.
به اساس معلومات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۵:۵
Background image

توزیع کمک‌ها برای ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم در لوگر

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامهٔ برنامهٔ توزیع تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و ترویج کشت معیاری این محصول در کشور، این‌بار در ولایت لوگر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۲:۶
Background image

شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار: تولید ترشی زیتون امسال به ۴۰ تُن می‌رسد

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار روند تولید ترشی زیتون را رسماً آغاز کرد. به گفته مسئولان این شرکت، تولید ترشی زیتون امسال در مقایسه با سال. . .

بازگشت به خبرها