صحبت وزیر زراعت با بانک جهانی در مورد پروژه‌های انکشافی

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۶ - ۱۶:۳۱
صحبت وزیر زراعت با بانک جهانی در مورد پروژه‌های انکشافی

۱۶ جوزای ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از طریق کنفرانس ویدیویی با هما زهرا فتوحی، رییس عملیاتی بانک جهانی در افغانستان، درباره‌ پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی (EATS) و پروژه OMAID گفت‌وگو کرد.
در این گفت‌وگو، شماری از مسوولان دیگر بانک جهانی و فهیم رحیم، رییس پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، نیز حضور داشتند.
هما زهرا فتوحی، رییس عملیاتی بانک جهانی در افغانستان، بار دیگر حمایت این بانک از پروژه‌های وزارت زراعت را بیان کرد.
خانم فتوحی هم‌چنین خواستار  تقویت هماهنگی و تسریع روند تطبیق پروژه‌ اضطراری زراعت و تأمین مواد غذایی و دیزاین پروژه OMAID در هماهنگی با وزارت مالیه شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن تشکر و قدردانی از کمک‌های بانک جهانی به این وزارت، گفت که تلاش می‌شود تا روند تطبیق پروژه ایتس و ارائه خدمات به دهقانان از طریق این پروژه تسریع شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۷
Background image

سومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی در بلخ افتتاح شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به مناسبت هفته ویژه صنعت، سومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی سه‌روزه مولانا جلال‌الدین محمد بلخی در شهر مزارشریف با حضور مقام‌های محلی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۲۴
Background image

پروژه‌های زیربنایی انکشافی در ولسوالی گومل ولایت پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، با هماهنگی مؤسسه «هیلټو»، پروژه‌های زیربنایی انکشافی را در قریه‌های خرمینزی، نواب‌قلعه،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۲۴
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان معرفی شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مراسم معرفی شفیق‌الله حفیظی به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان مقام ولایت، علما، رؤسای ادارات امارتی، متنفذین و شماری از. . .

بازگشت به خبرها