صحبت وزیر زراعت با بانک جهانی در مورد پروژه‌های انکشافی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۶ - ۱۶:۳۱
صحبت وزیر زراعت با بانک جهانی در مورد پروژه‌های انکشافی

۱۶ جوزای ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از طریق کنفرانس ویدیویی با هما زهرا فتوحی، رییس عملیاتی بانک جهانی در افغانستان، درباره‌ پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی (EATS) و پروژه OMAID گفت‌وگو کرد.
در این گفت‌وگو، شماری از مسوولان دیگر بانک جهانی و فهیم رحیم، رییس پروژه اضطراری زراعت و تامین مواد غذایی، نیز حضور داشتند.
هما زهرا فتوحی، رییس عملیاتی بانک جهانی در افغانستان، بار دیگر حمایت این بانک از پروژه‌های وزارت زراعت را بیان کرد.
خانم فتوحی هم‌چنین خواستار  تقویت هماهنگی و تسریع روند تطبیق پروژه‌ اضطراری زراعت و تأمین مواد غذایی و دیزاین پروژه OMAID در هماهنگی با وزارت مالیه شد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن تشکر و قدردانی از کمک‌های بانک جهانی به این وزارت، گفت که تلاش می‌شود تا روند تطبیق پروژه ایتس و ارائه خدمات به دهقانان از طریق این پروژه تسریع شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها