صادرات نخستین محموله کشمش افغانستان به اوزبیکستان آغاز گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۶
صادرات نخستین محموله کشمش افغانستان به اوزبیکستان آغاز گردید

۶ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت در هم‌آهنگی دفتر مشاوریت رییس جمهور در امور صادرات و تولیدات داخلی و شرکت «ایرا فورت»، صادرات نخستین محموله‌ی کشمش سرخ افغانستان را به اوزبیکستان آغاز کرد.
جلال‌الدین سعید، مشاور رییس جمهور در امور صادرات و تولیدات داخلی می‌گوید: «دیدگاه اقتصادی رییس جمهور افغانستان این است که محصولات صادراتی کشور را معیاری بسازیم و هم‌چنان بازار‌های فروش محصولات زراعتی افغانستان را که قبلاً از دست رفته، دوباره به دست بیاوریم که خوشبختانه این ظرفیت در کشور وجود دارد.»
جلال‌رحمان شرر رییس شرکت ایرا فورت می‌گوید که ۶۰ تُن کشمش سرخ افغانستان را به ارزش بیش ۶۰ هزار دالر امریکایی برای نخستین بار به اوزبیکستان صادر می‌کند. کشمش سرخ افغانستان به بیش‌تر در شیرینی باب و غذاها استفاده می‌شود، هر تن آن مبلغ یک هزار دالر امریکایی فروخته می‌شود.
این در حالی است که چند روز قبل، دولت افغانستان صادرات ۱۴ قلم میوه خشک را به کانادا نیز آغاز کرد بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها