شکستن شول پسته در ولسوالی جوند ولایت بادغیس

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۸:۴۱
شکستن شول پسته در ولسوالی جوند ولایت بادغیس


۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با هماهنگی مسئولان ولسوالی جوند، پسته این ولسوالی را تا رسیدن به پختگی کامل مدیریت کرده و در زمان مناسب آن عملیات شکستن شول آن را آغاز کرد.  بر اساس تصمیم این اداره، به مردم اجازه داده شد تا میوه پسته را جمع‌آوری کنند.
ریاست زراعت بادغیس از همکاری صمیمانه مسئولان ولسوالی جوند، نیروهای امنیتی، کارمندان این ریاست، بزرگان اقوام، ریش‌سفیدان، جوانان و مردم شریف این ولسوالی قدردانی کرده و تأکید نمود که این همکاری‌ها زمینه رسیدن محصول پسته به کیفیت مطلوب را فراهم کرده است. این اداره همچنین تعهد سپرد که برای پیشرفت و انکشاف زراعت پایدار در ولایت بادغیس، به ویژه ولسوالی جوند، از هیچ‌گونه تلاش دریغ نخواهد کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها