شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۳:۴۳
 شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

۱۷میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که چهل‌ تن از مالداران ولسوالی رباط‌ سنگی این ولایت، در بخش «سایلج» سازی آموزش دیده‌اند. سایلج یک نوع خوراکه مغزی حیوانی است که بیشتر در فصل زمستان به حیوانات داده می‌شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که مالداران شرکت‌کننده در این برنامه، روش‌های ساخت سایلج از دور کردن علف گرفته تا حفر چقورک، ذخیره‌سازی، خرد کردن علف و تهیه سایلج را به شکل عملی یاد گرفته‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی واکسیناسیون لمپی‌اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بغلان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ دو روزه آموزشی کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی‌اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، با هدف ارتقای ظرفیت داکتران وترنران و آمادگی برای تطبیق مؤثر این کمپاین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۸:۲۴
Background image

وزیر زراعت: عفو عمومی امیرالمؤمنین در روز فتح کابل از ادامه خون‌ریزی و انتقام‌گیری جلوگیری کرد

۲۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در برنامه تجلیل از ۲۴ اسد، سالروز فتح کابل توسط مجاهدین امارت اسلامی افغانستان، که از سوی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۴ - ۱۷:۴
Background image

مراسم برافراشتن بیرق در وزارت زراعت برگزار شد


۲۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مراسم برافراشتن بیرق امارت اسلامی افغانستان به مناسبت پنجمین سالروز فتح کابل، با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در صحن این وزارت برگزار شد.
در این مراسم،. . .

بازگشت به خبرها