شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۳:۴۳
 شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

۱۷میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که چهل‌ تن از مالداران ولسوالی رباط‌ سنگی این ولایت، در بخش «سایلج» سازی آموزش دیده‌اند. سایلج یک نوع خوراکه مغزی حیوانی است که بیشتر در فصل زمستان به حیوانات داده می‌شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که مالداران شرکت‌کننده در این برنامه، روش‌های ساخت سایلج از دور کردن علف گرفته تا حفر چقورک، ذخیره‌سازی، خرد کردن علف و تهیه سایلج را به شکل عملی یاد گرفته‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها