شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۳:۴۳
 شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

۱۷میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که چهل‌ تن از مالداران ولسوالی رباط‌ سنگی این ولایت، در بخش «سایلج» سازی آموزش دیده‌اند. سایلج یک نوع خوراکه مغزی حیوانی است که بیشتر در فصل زمستان به حیوانات داده می‌شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که مالداران شرکت‌کننده در این برنامه، روش‌های ساخت سایلج از دور کردن علف گرفته تا حفر چقورک، ذخیره‌سازی، خرد کردن علف و تهیه سایلج را به شکل عملی یاد گرفته‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها