شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۷ - ۱۳:۴۳
 شماری از مالداران در بخش «سایلج» ‌سازی آموزش دیدند

۱۷میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که چهل‌ تن از مالداران ولسوالی رباط‌ سنگی این ولایت، در بخش «سایلج» سازی آموزش دیده‌اند. سایلج یک نوع خوراکه مغزی حیوانی است که بیشتر در فصل زمستان به حیوانات داده می‌شود.
ریاست زراعت هرات می‌افزاید که مالداران شرکت‌کننده در این برنامه، روش‌های ساخت سایلج از دور کردن علف گرفته تا حفر چقورک، ذخیره‌سازی، خرد کردن علف و تهیه سایلج را به شکل عملی یاد گرفته‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۱
Background image

هیأت تخنیکی وزارت زراعت روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا در پنجشیر را بررسی کرد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیأت سه‌نفری تخنیکی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور نظارت و ارزیابی از روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا، به ولایت پنجشیر سفر کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان پروژه پروویل و مؤسسات همکار

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئول پروژه پروویل مؤسسه افغان‌اید و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری الحاج مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

توزیع خوراک حیوانی و ادویه ضدکرم برای ۸۴۵ خانواده مالدار در سمنگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری مالی شبکه انکشافی باختر، در دو پروژه جداگانه در ولسوالی دره‌صوف پایین و مرکز ایبک، برای ۸۴۵ خانواده مالدار در ۴۰. . .

بازگشت به خبرها