شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۱۶:۳۳
شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ دلو ۱۳۹۹
کار ساخت یک شبکه‌ی آبیاری در منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه‌ی ولایت لوگر تکمیل گردید و بهره‌برداری از این شبکه آغاز شد.
در مراسم آغاز بهره‌برداری از این شبکه‌ی آبیاری، عبدالقیوم رحیمی والی و شماری از مسوولان ملکی و نظامی ولایت شرکت کرده بودند.
عبدالله تسل، رییس زراعت ولایت لوگر می‌گوید که شبکه‌ی آبیاری منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه، ۳.۱۵ کیلومتر درازی دارد و حدود سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و صدها خانواده از این شبکه می‌توانند از آب آن بهره‌ی همه‌جانبه بردارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت این شبکه، ۹.۹ میلیون افغانی است. این شبکه به همکاری برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»  در جریان یک سال ساخته شده است.
در جریان ساخت این شبکه، برای شماری از باشنده‌گان منطقه نیز زمینه‌ی کار فراهم شده بود.
ساخت این شبکه‌ی آبیاری ۴۰ درصد ضایعات آب را کاهش و هم‌چنان حاصلات زمین‌های تحت پوشش را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS