شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۱۶:۳۳
شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ دلو ۱۳۹۹
کار ساخت یک شبکه‌ی آبیاری در منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه‌ی ولایت لوگر تکمیل گردید و بهره‌برداری از این شبکه آغاز شد.
در مراسم آغاز بهره‌برداری از این شبکه‌ی آبیاری، عبدالقیوم رحیمی والی و شماری از مسوولان ملکی و نظامی ولایت شرکت کرده بودند.
عبدالله تسل، رییس زراعت ولایت لوگر می‌گوید که شبکه‌ی آبیاری منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه، ۳.۱۵ کیلومتر درازی دارد و حدود سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و صدها خانواده از این شبکه می‌توانند از آب آن بهره‌ی همه‌جانبه بردارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت این شبکه، ۹.۹ میلیون افغانی است. این شبکه به همکاری برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»  در جریان یک سال ساخته شده است.
در جریان ساخت این شبکه، برای شماری از باشنده‌گان منطقه نیز زمینه‌ی کار فراهم شده بود.
ساخت این شبکه‌ی آبیاری ۴۰ درصد ضایعات آب را کاهش و هم‌چنان حاصلات زمین‌های تحت پوشش را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS