شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۱۶:۳۳
شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ دلو ۱۳۹۹
کار ساخت یک شبکه‌ی آبیاری در منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه‌ی ولایت لوگر تکمیل گردید و بهره‌برداری از این شبکه آغاز شد.
در مراسم آغاز بهره‌برداری از این شبکه‌ی آبیاری، عبدالقیوم رحیمی والی و شماری از مسوولان ملکی و نظامی ولایت شرکت کرده بودند.
عبدالله تسل، رییس زراعت ولایت لوگر می‌گوید که شبکه‌ی آبیاری منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه، ۳.۱۵ کیلومتر درازی دارد و حدود سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و صدها خانواده از این شبکه می‌توانند از آب آن بهره‌ی همه‌جانبه بردارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت این شبکه، ۹.۹ میلیون افغانی است. این شبکه به همکاری برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»  در جریان یک سال ساخته شده است.
در جریان ساخت این شبکه، برای شماری از باشنده‌گان منطقه نیز زمینه‌ی کار فراهم شده بود.
ساخت این شبکه‌ی آبیاری ۴۰ درصد ضایعات آب را کاهش و هم‌چنان حاصلات زمین‌های تحت پوشش را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی چمتال

۱۵ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی چمتال با همکاری دفتر آغاخان، روند توزیع وسایل زراعتی را برای شماری از دهاقین و باغداران علاقه‌مند به ایجاد حوض‌های پرورش ماهی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۳۲
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی در ولسوالی ورسج

۱۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به‌منظور بلند بردن سطح حاصلات گندم در واحد زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، روند توزیع تخم بذری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۳۲
Background image

سروی و انتخاب مستفیدین پروژه‌های حبوبات و تخمیانجات سبزیجات در دایکندی

۱۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی روند سروی و انتخاب مستفیدین دو پروژه زراعتی را در شماری از ولسوالی‌های این ولایت تطبیق کرد. این برنامه‌ها با هدف حمایت از دهاقین و. . .

بازگشت به خبرها