سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۲۳
سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در هرات ساخته می‌شود

۲۳حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا در ساحه دشت حوض ولایت هرات، سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته بسازد.
یک هیات تخنیکی نیز از جانب وزارت زراعت به رهبری محمدآقا ملاخیل مشاور آبیاری معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت به منظور بررسی چگونگی اجرای این پروژه به ولایت هرات رفته است.
اعضای این هیات با نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض ولسوالی انجیل دیدار کرده‌اند. آقای ملاخیل در این دیدار، گفته که هدف از این دیدار و سفر، پیدا کردن منابع آبی جهت احداث سی‌هزار هکتار باغ تجارتی پسته در ساحه دشت‌حوض می‌باشد. او گفت که یک تیم تخنیکی در همکاری با مردم برای بررسی‌های بیشتر به ساحه اعزام می‌شود. نمایندگان و بزرگان قریه‌های مربوط به ساحه دشت‌حوض، از این تصمیم وزارت زراعت استقبال کردند.
همزمان با احداث باغ‌های تجارتی پسته در این ساحه، زیره سیاه نیز در این ساحه کشت خواهد شد. کار اجرای این پروژه سال آینده شروع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS