سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت زراعت معرفی شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۰:۱۶
سه تن از روئسای جدید التقرر در وزارت زراعت معرفی شد 

بر اساس پیشنهاد وزارت زراعت و حکم رئیس الوزراء امارت اسلامی افغانستان سه تن از رئیسان جدید التقرر در وزارت زراعت، آبیاری ومالداری معرفی و به کار اش آغاز نموده اند. 
زین الدین حسام در بست دوم بحیث رئیس انجنیری انکشاف آبیاری، معاذ الله عادل در بست دوم بحث رئیس تنظیم تکنالوژی جدید آبیاری و مولوی عبدالمجید مبارک به حیث رئیس پالیسی و پلان در وزارت زراعت معرفی شده اند.
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در برنامه معرفی این رییسان گفت:" اقتصاد کشور وابسته به زراعت و مالداری است پس نیاز است تا رییسان و کارمندان در بخش های مربوطه شان صادقانه کار و تلاش بیشتر نمایند".
مولوی محمد حسین خورشید رییس دفتر وزارت زراعت تغیر و تبدیل را در ارگان های دولت یک اصل دانسته و حکم این سه رییس جدید التقرر را به خوانش گرفت.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بهبود امور و اراییه خدمات بیشتر رییسان را در بست‌های جدید تقرر و تبدیل نموده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها