سه‌صد وترنر آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۵:۴۲
سه‌صد وترنر آموزش دیدند

۱ جوزای ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری پروژه زنجیره ارزش مالداری مربوط به اداره انکشافی ایالات متحده امریکا، USAIDAVC-Livestock، به سه‌صد تن از وترنران موظف در کلینیک‌های حیوانی مرکز و ولایات، آموزش داد.
این وترنران، در این برنامه روش‌‌های مدیریت و چگونگی جلوگیری از بیماری‌های حیوانی شامل مرغ، گاو، ماهی و زنبور را یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی در زون‌های کابل، ننگرهار، بلخ، کندهار و هرات برای مسوولان کلینیک‌های صحت حیوانی آغاز  گردیده و در سه مرحله تطبیق می‌شود.
شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری، با اشتراک در آغاز برنامه آموزش سه‌صد وترنر، بر جلوگیری از بیماری‌های حیوانی تاکید کرده گفت «مدیریت بیماری‌های حیوانی، عرضه خدمات معیاری صحت حیوانی یک اصل عمده برای تولید بهتر محصولات حیوانی بوده و از اهمیت خاص برخوردار است. بهبود عرضه خدمات تشخیصی امراض، مبارزه علیه امراض حیوانی، خدمات وترنری و خدمات مصوونیت غذایی از اولویت‌های سکتور مالداری است.»
هدف از برنامه چنین برنامه‌های آموزشی، ارتقای سطح دانش و مهارت مسوولان کلینیک‌های صحت حیوانی و عرضه خدمات بهتر در سطح کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۵۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس دفتر آژانس توسعه و همکاری سویس برای افغانستان

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با ایریک مارکلی، رئیس دفتر آژانس توسعه و همکاری سویس برای افغانستان، و هیأت همراهش در مقر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۹
Background image

از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، زمین به شماری از وزارت‌های امارتی انتقال داده شد

۱۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قراردادهای انتقال زمین میان ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین ولسوالی چهاربولک بلخ

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق یک برنامه حمایتی در ولسوالی چهاربولک خبر داد که هدف آن تقویت باغداری و افزایش ظرفیت‌های تخنیکی دهاقین می‌باشد.
بر اساس. . .

بازگشت به خبرها