سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۴:۲۵
سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

۳۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به‌منظور ترویج سیستم و تخنیک‌های جدید کشت شالی، 300 قطعه نمایشی شالی را در سال جاری به سیستم قطاری احداث می‌کند.
هریک این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های کندز احداث می‌شود. محصولات این قطعات نمایشی، ۲۰ تا ۲۵ درصد در مقایسه با کشت عنعنوی شالی افزایش خواهد داشت.
در قطعات نمایشی، تخم‌ و کود کیمیاوی کم‌تر استفاده می‌شود.
کندز از بزرگترین تولید کنندگان شالی در کشور به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴۵
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، اعضای شورای رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۴۳
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین گاوی در ولایت کاپیسا

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین (آبله پوستی گاوی) با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامت مواشی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۳۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی، باغداری و. . .

بازگشت به خبرها