سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۴:۲۵
سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

۳۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به‌منظور ترویج سیستم و تخنیک‌های جدید کشت شالی، 300 قطعه نمایشی شالی را در سال جاری به سیستم قطاری احداث می‌کند.
هریک این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های کندز احداث می‌شود. محصولات این قطعات نمایشی، ۲۰ تا ۲۵ درصد در مقایسه با کشت عنعنوی شالی افزایش خواهد داشت.
در قطعات نمایشی، تخم‌ و کود کیمیاوی کم‌تر استفاده می‌شود.
کندز از بزرگترین تولید کنندگان شالی در کشور به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۴
Background image

کمپاین تطبیق واکسین هاری، تیتانوس و شاربن برای هزاران رأس مواشی در پکتیا آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا و با حمایت مالی و تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان، کمپاین تطبیق واکسین علیه بیماری‌های. . .

بازگشت به خبرها