سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۴:۲۵
سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

۳۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به‌منظور ترویج سیستم و تخنیک‌های جدید کشت شالی، 300 قطعه نمایشی شالی را در سال جاری به سیستم قطاری احداث می‌کند.
هریک این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های کندز احداث می‌شود. محصولات این قطعات نمایشی، ۲۰ تا ۲۵ درصد در مقایسه با کشت عنعنوی شالی افزایش خواهد داشت.
در قطعات نمایشی، تخم‌ و کود کیمیاوی کم‌تر استفاده می‌شود.
کندز از بزرگترین تولید کنندگان شالی در کشور به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۲۵
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و شالی و کود کیمیاوی برای ایجاد قطعات نمایشی در بادغیس

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ایجاد ۲۱ قطعه نمایشی گندم و شالی مقدار یک هزار و ۳۸۴ کیلوگرام تخم بذری گندم و شالی همراه با کودهای کیمیاوی و وسایل مورد نیاز از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۲۴
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ایجاد قطعات نمایشی در فراه

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ایجاد قطعات نمایشی گندم، به ۲۰ تن از دهاقین در مرکز و ولسوالی‌های فراه‌رود و اناردره ولایت فراه، تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع. . .

BACK TO NEWS