سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۴:۲۵
سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

۳۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به‌منظور ترویج سیستم و تخنیک‌های جدید کشت شالی، 300 قطعه نمایشی شالی را در سال جاری به سیستم قطاری احداث می‌کند.
هریک این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های کندز احداث می‌شود. محصولات این قطعات نمایشی، ۲۰ تا ۲۵ درصد در مقایسه با کشت عنعنوی شالی افزایش خواهد داشت.
در قطعات نمایشی، تخم‌ و کود کیمیاوی کم‌تر استفاده می‌شود.
کندز از بزرگترین تولید کنندگان شالی در کشور به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها