سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۴:۲۵
سه‌صد قطعه نمایشی شالی به روش قطاری در کندز احداث می‌شود

۳۰ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به‌منظور ترویج سیستم و تخنیک‌های جدید کشت شالی، 300 قطعه نمایشی شالی را در سال جاری به سیستم قطاری احداث می‌کند.
هریک این قطعات نمایشی به مساحت یک جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های کندز احداث می‌شود. محصولات این قطعات نمایشی، ۲۰ تا ۲۵ درصد در مقایسه با کشت عنعنوی شالی افزایش خواهد داشت.
در قطعات نمایشی، تخم‌ و کود کیمیاوی کم‌تر استفاده می‌شود.
کندز از بزرگترین تولید کنندگان شالی در کشور به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۶
Background image

در کاپیسا ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای سروی و تثبیت شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، در هماهنگی با ریاست معیشت بدیل، روند سروی، تثبیت و تأیید ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

بازگشت به خبرها