سنگ تهداب کشمش‌خانه‌های «طرح مدیریت محصولات زراعتی» در میربچه‌کوت گذاشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۱۶ - ۱۲:۹
سنگ تهداب کشمش‌خانه‌های «طرح مدیریت محصولات زراعتی» در میربچه‌کوت گذاشته شد

۱۶ ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری مالداری، کار تطبیق طرح مدیریت محصولات زراعتی را در ولایت کابل، از ولسوالی میربچه‌کوت آغاز کرد. حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و محمدیعقوب حیدری والی کابل، در مراسمی، سنگ تهداب کشمش‌خانه‌های شامل «طرح مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» را در ولسوالی میربچه‌کوت به زمین گذاشتند.
قرار است در مجموع، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه در ولایت‌هایی که بیش‌ترین میزان تولید انگور کشمشی را دارند، ساخته شود.
ارزش مجموعی این کشمش‌خانه‌ها، بیش از ۱.۷ میلیارد افغانی است.
ساخت کشمش‌خانه‌ها و پروژه‌های شامل این طرح، در جریان یک هفته‌ی آینده در ولایت‌های دیگر نیز آغاز می‌شود.
وزارت زراعت افزون بر ساخت چهار هزارو ۳۳۲ کشمش‌خانه‌ی شامل طرح مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، ۶۰۰ کشمش‌خانه‌ی دیگر را از آغاز سال روان مالی در پلان داشت که کار ساخت برخی از آن‌ها تکمیل شده و کار شماری دیگر جریان دارد.
ساخت کشمش‌خانه‌های شامل طرح مدیریت محصولات زراعتی قبل از پایان سال روان مالی به پایان می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها