سفر وزیر زراعت به ولایت فراه و دیدار با کارمندان ریاست زراعت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳ - ۱۱:۷
سفر وزیر زراعت به ولایت فراه و دیدار با کارمندان ریاست زراعت

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش 
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت فراه سفر کرد و با کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار نمود.
در این دیدار، وزیر زراعت بر اهمیت تولید مواد غذایی برای انسان‌ها و حیوانات تأکید نموده و گفت که زراعت و مالداری در افغانستان، به‌دلیل جنگ‌های گذشته و واردات مواد غذایی بی‌کیفیت، با مشکلات جدی روبه‌رو بوده است.
وی افزود که تحقیقات علمی درباره خاک و شناسایی روش‌های مناسب زراعت، برای احیای این بخش ضروری است. همچنین، وزیر زراعت از کارمندان خواست تا با بررسی دستاوردهای خود و برنامه‌ریزی دقیق، در راستای رفع مشکلات تلاش نمایند.
او تصریح کرد که با توجه به سه سال اخیر، شرایط کشور رو به بهبود بوده و مردم از زندگی آرامی برخوردار هستند. وی اظهار امیدواری کرد که مشکل تغذیه و امنیت غذایی نیز به‌زودی حل شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS