سفر وزیر زراعت به ولایت خوست جهت حفاظت از جنگلات

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۲:۲
سفر وزیر زراعت به ولایت خوست جهت حفاظت از جنگلات

۳۰ میزان ۱۴۰۳ ه‍.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، در راس هیئتی از مسوولان وزارت‌های زراعت، امور داخله و صنعت و تجارت به منظور حفاظت از جنگلات به ولایت خوست سفر کرد.
 در این سفر، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت داخله و مولوی سید احمد آغا رئیس شرکت امارتی افغان کارت، وزیر زراعت را همراهی می‌کردند.
در جریان این سفر نشستی در ساختمان ولایت خوست با حضور مقامات ارشد این ولایت از جمله مولوی لطف‌الله محمود آخندزاده رئیس استخبارات، مولوی عبدالقیوم روحانی والی خوست، قاری عبدالرشید عمری قوماندان امنیه و مولوی محبوب شاه قانت معاون والی برگزار شد. در این نشست، موضوع حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع آن‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها