سفر هیئت وزارت زراعت به کشور چین

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۱۱:۵۵
سفر هیئت وزارت زراعت به کشور چین

۱۰ سنبله  ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از متخصصین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری غرض اشتراک در نشست سه جانبه زراعتی چین، افغانستان و پاکستان به کشور چین سفر کردند.
این نشست در شهر شی چین کشور چین به مدت ده روز برگزار می شود و در مدت ده روز پیرامون تمام برنامه‌های زراعتی کشور چین، پلان ده ساله زراعتی کشور چین و عوامل تحول و پیشرفت زراعت کشور چین بحث خواهد شد.
در این برنامه همچنان پیرامون چگونگی ارتقای ظرفیت کارمندان عرصه زراعت و دهاقین و چگونگی به خودکفایی رسیدن کشور چین در عرصه زراعت نیز بحث خواهد شد.
در عین حال در این نشست پیرامون چگونگی رشد کشت پنبه، جواری، سیستم های آبیاری، تکنالوژی آبیاری، جی آی اس  و ام آی اس و استفاده از آن ها در پیشرفت زراعت نیز بحث خواهد شد 
قرار است هیئت وزارت زراعت در جریان این سفر از تاسیات زراعتی، وسایل و ماشینری زراعتی و سایر انکشافات زراعتی کشور چین نیز بازدید کرده و تجارب موفق آن را به افغانستان انتقال دهند.
این هیئت به سرپرستی مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت و با حضور عبدالخالق محجوب رییس معیشت بدیل، میرویس خوگیانی، شفیع الله مومند مشاورین مقام وزارت، نور آقا خلیل صافی و شماری از متخصصین وزارت زراعت انجام شد.a

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها