سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی به ولسوالی زنخان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲ - ۱۴:۰
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی به ولسوالی زنخان 

۲ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی به ریاست مولوی گلاب‌الدین و دیگر اعضا، به ولسوالی زنخان سفر کردند. این سفر شامل جلسه‌ای با ولسوال صاحب و مدیران محلی بود که در آن موارد مربوط به غصب زمین و وظایف کمیسیون جلوگیری از غصب زمین مورد بحث قرار گرفت.
در این جلسه، تشریح تشکیلات و وظایف کمیسیون و سایر ادارات مربوطه ارائه شد و مشکلات موجود از سوی کارمندان ولسوالی مطرح گردید. هیئت وعده داد که این مشکلات را با مقام ولایت شریک نماید.
علاوه بر این، در بخش بررسی ساحات مدعی بها، ۸۰۰۰ جریب زمین امارتی در دشت کفر کوت تثبیت گردید. بررسی دوسیه‌های مربوط به اهالی قراحسن خیل، پردل و قلعه فقیر نیز انجام شد که در آن‌ها ادعاهای مختلفی در مورد ملکیت و مرعی خاصه مطرح گردید. اعضای کمیته پس از بررسی‌ها تصمیم به ترتیب کروکی و ارسال آن به مراجع مربوطه گرفتند.
در نهایت، به اعضای کمیته تأکید گردید که از ارسال دوسیه‌های جدید به کمیته تا مشخص شدن صلاحیت و طرزالعمل خودداری نمایند. امید است که این اقدامات به بهبود شرایط زراعتی و جلوگیری از غصب زمین‌ها کمک کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها