سفر رییس عمومی جمع آوری عشر و زکات به ولایت نیمروز 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۰:۵۰
سفر رییس عمومی جمع آوری عشر و زکات به ولایت نیمروز 

۲۹ سرطان ۱۴۰۳ ه‍.ش
مولوی محب الله انعام رییس عمومی جمع آوری عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلب همکاری مسوولان محلی ولایت نیمروز در بخش جمع آوری عشر زکات به آن ولایت سفر کرد.
رییس عمومی جمع آوری عشر و زکات وزارت زراعت که در راس یک هیئت از کارمندان آن ریاست طبق هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت به نیمروز سفر کرده است با مولوی شیر احمد رفیع رییس زراعت دیدار کرد.
در این دیدار هیئت متذکره هدف سفرشان را نظارت و بررسی از روند جمع آوری عشر و زکات، آگاهی دهی برای کارمندان و جلب همکاری مسوولان و متنفذین محلی در راستای جمع آوری عشر و زکات بیان کرده و خواستار همکاری مسوولان ریاست زراعت ولایت نیمروز در تطبیق آن شدند.
قرار است در جریان این سفر هیئت وزارت زراعت از چگونگی روند جمع آوری عشر و زکات نظارت کرده و رهنمایی‌های لازم را به کارمندان آن ریاست جهت بهبود امور انجام دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
در این سفر، مولوی خلیل ضمن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخش‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

BACK TO NEWS