سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۲
سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر کاری خود به ولایت پکتیکا، از جریان امور مربوط به جمع‌آوری عشر از نزدیک دیدن و ارزیابی کرد.
در آغاز، وی با مولوی لعل محمد گوهر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار نموده و هدف سفر خود را با او در میان گذاشت. مولوی لعل محمد گوهر در صحبت‌هایش اطمینان داد که روند جمع‌آوری عشر در پکتیکا به‌گونه شفاف و مطابق طرزالعمل‌های امارت اسلامی تطبیق خواهد شد.
سپس در نشستی ویژه که با حضور مولوی میاخیل ناصر آمر تنظیم عشر پکتیکا، مولوی جلالی آمر محاسبه عشر و زکات، و نیز مسئولان و عاملان عشر در مرکز و ولسوالی‌ها برگزار شد، رئیس تنظیم عشر و زکات در مورد اهمیت و جایگاه شرعی عشر و زکات مفصل صحبت کرد.
او از اشتراک‌کنندگان خواست تا در برخورد با مردم رفتار نیکو داشته باشند و امور جمع‌آوری عشر را به‌گونه درست و منظم انجام دهند. وی تأکید کرد که در تعیین عاشرین و عاملین عشر باید اشخاص مخلص، متقی و شایسته گماشته شوند.
مولوی ندا محمد عابد همچنان مسئولان را به اطاعت از مقامات مافوق و دقت در تنظیم و ترتیب گزارش‌ها توصیه نمود. او وظیفه جمع‌آوری عشر و زکات را مسئولیتی سنگین دانست و افزود که انجام درست این مأموریت سبب جلب اعتماد و رضایت مردم می‌گردد.
در جریان سفر، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات از روند کاری این بخش در ولایت پکتیکا نظارت نموده، آن را تا این مرحله قابل ستایش خواند. وی همچنین به مشکلات مسئولان و عاملان گوش داد و اطمینان داد که برای رفع چالش‌ها همکاری همه‌جانبه صورت خواهد گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها