سفر رئیس زراعت پنجشیر به ولسوالی‌های شتل و عنابه

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۲۷
سفر رئیس زراعت پنجشیر به ولسوالی‌های شتل و عنابه

۱۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر در رأس یک هیئت کاری به ولسوالی‌های شتل و عنابه این ولایت سفر کرد.
هدف این سفر بررسی مشکلات سکتور زراعت و مالداری و ایجاد هماهنگی بیشتر با مقامات محلی عنوان شده است. رییس زراعت پنجشیر در دیدار با شماری از دهقانان و مالداران، پیرامون نیازمندی‌ها و مشکلات مردم محل بحث و تبادل نظر نمود. در این دیدار، مسئولان محلی نیز خواسته‌های دهاقین و مالداران را با وی شریک ساختند.
قاری فضل‌الله دیوبند اطمینان داد که با همکاری وزارت زراعت و مؤسسات همکار، مشکلات مطرح‌شده به گونه تدریجی بررسی و حل خواهد شد.
او همچنان همراه با تیم کاری‌اش از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی‌های شتل و عنابه دیدار کرده و به کارمندان این اداره در خصوص هماهنگی و ارائه خدمات بهتر به مراجعین، دهقانان و مالداران هدایت‌های لازم را ارائه کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۴
Background image

آغاز توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای خانواده‌های مهاجر در هرات

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

بر بنیاد فرمان عالیقدر امیر المومین حفظه الله، روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای خانواده‌های مهاجر تازه‌برگشته در ولایت هرات از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۲
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون تخار و ریاست زراعت ولایت تخار

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی و تخنیکی، تفاهم‌نامه‌ای میان پوهنتون تخار و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه میان قاری قطب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۱
Background image

هموارکاری بیش از ۴۰ جریب زمین زراعتی در منطقه سرشیله ولایت نیمروز

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

بیش از ۴۰ جریب زمین زراعتی در مربوطات منطقه سرشیله ولایت نیمروز به‌منظور بهبود شرایط کشت و فراهم‌سازی زمینه مناسب برای زراعت مؤثر، توسط ماشین‌آلات میکانیزه هموارکاری. . .

بازگشت به خبرها