سفر رئیس زراعت ولایت غزنی به مرکز و ولسوالی اندړ آن ولایت 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۱
مولوی گلاب الدین ذبیح الله رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی همراه با هیئتی از کارمندان آن ریاست به ولسوالی اندړ سفر نمودند واز فارم تفریحی وعایداتی بند سرده که به همکاری کمیته ناروی ساخته شده بازدید کرد.

مولوی گلاب الدین ذبیح الله رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی همراه با هیئتی از کارمندان آن ریاست به ولسوالی اندړ سفر نمودند واز فارم تفریحی وعایداتی بند سرده که به همکاری کمیته ناروی ساخته شده بازدید کرد.
 و روی چگونگی پلان انکشاف آن صحبت نموده، بیان داشتند که ریاست زراعت می‌خواهد تا فارم متذکره را به همکاری موسسات و وزارت زراعت بیشتر توسعه داده و روی ایجاد یک فارم تحقیقاتی نباتات در  سطح ولایت غزنی باهم کار نمایند .
رئیس زراعت در این بازدید بیان کرد که ریاست زراعت روی طرحی کار میکند که درآینده فارم متذکره به یک فارم نمونه‌وی در ولایت غزنی برای تحقیقات نباتات مبدل گردد .
قابل یاد آوری است که فارم نمایشی واقع بند سرده در مساحت تقریباً  ۱۳ جریب زمین در این اواخر به همکاری کمیته ناروی اعمار شده و در آن فعلا به ده‌ها اصله نهال مثمر مانند سیب، زردالو بادام شفتالو و نهال های غیر مثمر مانند چنار، درخت عکاسی، درخت پالونیا و همچنان پالیز باب در آن زرع شده و نتیجه مطلوب نیز داده است .
سپس رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به ساحه مرکز در منطقه قریه آرزو رفته درابتدا با دهاقینی که  نبات شرشم کشته کرده بودند دیدار کرده جویای معلومات در مورد کشت نبات شرشم و تولید محصولات روغن شرشم درساحه گردید که از جمله دهقانان عبدالله درمورد نبات شرشم معلومات داده گفت" در مرکز و ولسوالی‌های ولایت غزنی از جمله در قریه آرزو نبات مذکور به پیمانه زیاد کشت می‌شود که سالانه به صدها کیلوگرام شرشم از آن بدست می‌اید که از اهمیت و شهرت خاص برخوردار می باشد."
 همچنان دهاقین از رئیس زراعت ولایت غزنی خواهان جلوگیری از وارد شدن تیل بی‌کیفیت شرشم شده و نیز خواستار اعمار یک مرکز پروسس معیاری برای محصولات سرشمی درسطح ولایت غزنی شدند.
در اخیر رئیس زراعت ولایت غزنی به دهاقین وعده نمود که ریاست زراعت برای ترویج نبات متذکره  طرح مشخصی را به منظور  چگونگی انکشاف، ترویج و تولید با کیفیت روغن نبات مذکور و تیل آن کار خواهد ساخت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
Background image

افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۴
Background image

۱۳ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در خوست توزیع شد

۲۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، به منظور تطبیق مؤثرتر امور عشر و زکات و فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای مدیران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۳
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری مؤسسه دست‌بدست افغانستان، در چارچوب پروژه حمایت از خانواده‌های دارای مصئونیت غذایی پایین از طریق زنجیره ارزش زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها