سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین، میرابان، اربابان، باغداران، زارعین و مالداران دیدار و روی مشکلات زراعتی و مالداری مردم محل گفتگو نمود.
باشندگان خواجه سبزپوش در دیدار با رئیس زراعت، خواسته‌ها و پیشنهادات خود را در بخش‌های مختلف از جمله اعمار سربندها و دیوارهای استنادی، پاک‌کاری و بازسازی کانال‌های آبیاری، توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی، اعمار کشمش‌خانه‌های عصری و سردخانه‌ها و همچنان تهیه علوفه برای مواشی مطرح کردند.
رئیس زراعت فاریاب وعده سپرد که با همکاری وزارت زراعت و مؤسسات همکار، مشکلات مطرح‌شده به گونه تدریجی بررسی و حل خواهد شد.
او همچنان از دهاقین و مالداران خواست تا برای تقویت منابع مالی دولت، عشر و زکات شرعی خویش را در وقت معین پرداخت کنند.
این نشست با دعای خیر و آرزوی صلح و رفاه برای مردم افغانستان پایان یافت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها