سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
د کرنې وزارت اداري رییس سرپل ولایت ته د خالصه جایدادونو او عایداتي سرچینو د ارزونې په موخه سفر وکړ

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت سرپل دیدار کرد و در مورد شناسایی و تثبیت جایدادهای خالصه وزارت در این ولایت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنان هیئت وزارت زراعت به منظور بررسی دقیق‌تر، به ولسوالی‌های آن ولایت سفر کرد تا از نزدیک وضعیت زمین‌های خالصه را مطالعه و ظرفیت‌های بالقوه عایداتی آن‌ها را شناسایی نماید.
بررسی منابع عایداتی، از جمله زمین‌های دولتی و سایر منابع  بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای افزایش درآمد و استفاده مؤثر از دارایی‌های موجود در ولایات مختلف کشور می‌باشد.
رئیس اداری وزارت زراعت در این سفر تأکید کرد که مدیریت شفاف و اصولی جایدادهای خالصه می‌تواند زمینه‌ساز رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های جدید در بخش زراعت گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها