سفر اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۱:۱۸
2222

۱۵ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا به سرپرستی مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت و رئیس هیئت و اعضای هیئت جهت تثبیت و جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی عازم ولسوالی تگاب شدند.
 در این سفر روساء استخبارات، عدلیه، حج و اوقاف،  سرحدات اقوام و قبایل، شهرسازی، شاروالی، معاون قومندانی امنیه،  مستوفی ولایت، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر ریاست زراعت نیز حضور داشتند.
در این سفر اعضای شامل هیئت به ساحات دوران، کوره، شنکی، شگی و نورز خیل رفته تمامی نقاط آن منطقه را از نزدیک برسی نمودند.  در بعضی مناطق یکعده از افراد دست به ساخت ساز خودسرانه و غصب زمین زده بودند؛ هیئت مانع کار آن‌ها شد. همچنان برای این افراد تفهيم گردید که از غصب ساحات امارتی بطور جدی جلوگیری نموده و از ملکیت‌های عامه که بیت المال و سرمایه ملی کشور می‌باشد حفاظت نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها