سفر اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۱:۱۸
2222

۱۵ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا به سرپرستی مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت و رئیس هیئت و اعضای هیئت جهت تثبیت و جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی عازم ولسوالی تگاب شدند.
 در این سفر روساء استخبارات، عدلیه، حج و اوقاف،  سرحدات اقوام و قبایل، شهرسازی، شاروالی، معاون قومندانی امنیه،  مستوفی ولایت، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر ریاست زراعت نیز حضور داشتند.
در این سفر اعضای شامل هیئت به ساحات دوران، کوره، شنکی، شگی و نورز خیل رفته تمامی نقاط آن منطقه را از نزدیک برسی نمودند.  در بعضی مناطق یکعده از افراد دست به ساخت ساز خودسرانه و غصب زمین زده بودند؛ هیئت مانع کار آن‌ها شد. همچنان برای این افراد تفهيم گردید که از غصب ساحات امارتی بطور جدی جلوگیری نموده و از ملکیت‌های عامه که بیت المال و سرمایه ملی کشور می‌باشد حفاظت نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها