سروی و بررسی ساحات حفاظت‌شده در ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۴:۳۹
سروی و بررسی ساحات حفاظت‌شده در ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب 

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
 وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحات حفاظت‌شده را از نظر اجتماعی، اقتصادی و ارزش‌های اکولوژیکی در مناطق صعب‌العبور ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب سروی و مورد بررسی قرار داد.
در این بررسی توجه ویژه‌ای به جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی، تاریخی و مناظر زیبای طبیعی چون آبشارها در قراء دره زنگ، دره شاخ و خواجه غار ولسوالی گرزیوان صورت گرفت.
صلاح‌الدین فیصی مدیر عمومی حیات وحش، در این نشست با ولسوال گرزیوان در مورد نتایج سروی، وضعیت مناطق حفاظت‌شده، مشکلات و راه‌حل‌های آن تبادل نظر کرد. این بررسی به منظور بهبود مدیریت و حفظ این مناطق ارزشمند انجام شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS