سروی و انتخاب دو جریب زمین برای احداث باغ متراکم ناک در ولسوالی نهرشاهی بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۰:۳۰
سروی و انتخاب دو جریب زمین برای احداث باغ متراکم ناک در ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر اکتید، به‌منظور توسعه باغداری عصری، افزایش حاصلات میوه‌جات و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی، دو قطعه زمین موازی را برای احداث باغ متراکم درخت ناک در ولسوالی نهرشاهی سروی و انتخاب نمود.
این سروی در قریه‌های بابه‌یادگار و لنگرخانه ولسوالی نهرشاهی انجام شد که در نتیجه آن، در هر قریه یک جریب زمین مناسب و معیاری از نگاه نوعیت خاک، دسترسی به آب آبیاری، موقعیت جغرافیایی و شرایط تخنیکی برای ایجاد باغ متراکم مساعد تشخیص گردید.
در جریان این برنامه، نشست‌های مشورتی با دهقانان و مالکین زمین‌ها برگزار شد و در مورد اهمیت باغ‌های متراکم، نقش آن در افزایش کیفیت و کمیت تولیدات، استفاده از نهال‌های اصلاح‌شده و روش‌های نوین مدیریت باغداری معلومات لازم ارائه گردید.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پس از طی مراحل تخنیکی بعدی، در زمین‌های متذکره باغ‌های معیاری درخت ناک احداث خواهد شد. این اقدام می‌تواند نقش مهمی در افزایش عواید دهقانان، ایجاد فرصت‌های کاری، رشد اقتصاد محلی و توسعه سکتور باغداری در سطح ولسوالی نهرشاهی ایفا نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها