سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۵۰
سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
آغاز سال جدید و روز دهقان، در ولایت سرپل با برگزاری نمایشگاه کتاب، غذاهای محلی، معرفی فرآورده‌های زراعتی، صنایع دستی روستایی و صنایع دستی زنان، اجرای موسیقی محلی و رژه رفتن تیم‌های کاری ریاست زراعت، شهرداری، مدیریت تربیت بدنی و سوارکاران، در استدیوم ورزشی سرپل تجلیل شد.
در این مراسم، صدها تن از مسوولان محلی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی، متنفذان قومی، نیروهای امنیتی، فرهنگیان و شهروندان ولایت سرپل، شرکت داشتند.
قربان‌مراد مراد والی سرپل، در سخنانی در این مراسم، برگزاری جشن باستانی نوروز و میله‌ دهقان را به همه‌ی شهروندان سرپلی تبریک گفت و افزود که قرار است در سال جاری چند پروژه بزرگ اقتصادی در سرپل تطبیق شود.
هم‌چنین محمدسلیم رنجبر رییس زراعت سرپل، با خواندن پیام وزیر زراعت، گفت که زراعت به سوی میکانیزه‌شدن می‌رود.
حسین‌خان بلوچ و حمیدالله، دو تن از دهقانان سرپل، در این مراسم از حمایت‌های حکومت از دهقانان ابراز قدردانی کرده و خواستار حمایت‌های بیش‌تر شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۰:۳۵
Background image

در کابل، برای ۱۰۰ مالدار ۷.۵ تُن خوراک تأییدشده برای پرواربندی گوسفند توزیع شد

۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور توسعه مالداری، افزایش تولید گوشت و بلندبردن عواید مالداران، از طریق پروژه CRISF، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان (DCA) و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۹:۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و مؤسسه CRS برای تطبیق برنامه‌های زنجیره ارزش

۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه CRS به ارزش یک میلیون و ۶۵۰ هزار دالر امریکایی، با هدف تقویت زنجیره‌های ارزش محصولات زراعتی در سه ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۸:۴۹
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی مصباح الدین مستعین رئیس توسعه غله‌جات این وزارت، به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پنبه، رسیدگی به مشکلات پنبه‌کاران. . .

BACK TO NEWS