سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۵۰
سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
آغاز سال جدید و روز دهقان، در ولایت سرپل با برگزاری نمایشگاه کتاب، غذاهای محلی، معرفی فرآورده‌های زراعتی، صنایع دستی روستایی و صنایع دستی زنان، اجرای موسیقی محلی و رژه رفتن تیم‌های کاری ریاست زراعت، شهرداری، مدیریت تربیت بدنی و سوارکاران، در استدیوم ورزشی سرپل تجلیل شد.
در این مراسم، صدها تن از مسوولان محلی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی، متنفذان قومی، نیروهای امنیتی، فرهنگیان و شهروندان ولایت سرپل، شرکت داشتند.
قربان‌مراد مراد والی سرپل، در سخنانی در این مراسم، برگزاری جشن باستانی نوروز و میله‌ دهقان را به همه‌ی شهروندان سرپلی تبریک گفت و افزود که قرار است در سال جاری چند پروژه بزرگ اقتصادی در سرپل تطبیق شود.
هم‌چنین محمدسلیم رنجبر رییس زراعت سرپل، با خواندن پیام وزیر زراعت، گفت که زراعت به سوی میکانیزه‌شدن می‌رود.
حسین‌خان بلوچ و حمیدالله، دو تن از دهقانان سرپل، در این مراسم از حمایت‌های حکومت از دهقانان ابراز قدردانی کرده و خواستار حمایت‌های بیش‌تر شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها