سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۵۰
سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
آغاز سال جدید و روز دهقان، در ولایت سرپل با برگزاری نمایشگاه کتاب، غذاهای محلی، معرفی فرآورده‌های زراعتی، صنایع دستی روستایی و صنایع دستی زنان، اجرای موسیقی محلی و رژه رفتن تیم‌های کاری ریاست زراعت، شهرداری، مدیریت تربیت بدنی و سوارکاران، در استدیوم ورزشی سرپل تجلیل شد.
در این مراسم، صدها تن از مسوولان محلی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی، متنفذان قومی، نیروهای امنیتی، فرهنگیان و شهروندان ولایت سرپل، شرکت داشتند.
قربان‌مراد مراد والی سرپل، در سخنانی در این مراسم، برگزاری جشن باستانی نوروز و میله‌ دهقان را به همه‌ی شهروندان سرپلی تبریک گفت و افزود که قرار است در سال جاری چند پروژه بزرگ اقتصادی در سرپل تطبیق شود.
هم‌چنین محمدسلیم رنجبر رییس زراعت سرپل، با خواندن پیام وزیر زراعت، گفت که زراعت به سوی میکانیزه‌شدن می‌رود.
حسین‌خان بلوچ و حمیدالله، دو تن از دهقانان سرپل، در این مراسم از حمایت‌های حکومت از دهقانان ابراز قدردانی کرده و خواستار حمایت‌های بیش‌تر شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۲۰
Background image

برای ۳۰ تن مالدار در ولایت فراه خوراکه حیوانی «کنجاره» توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۳۰ تن مالدار در مرکز ولایت فراه و ولسوالی پشت‌رود، خوراکه حیوانی «کنجاره» به‌منظور چاق‌سازی بره‌ها توزیع شد.
این برنامه با تلاش و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۱۴
Background image

وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با ریچارد ترینچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)  در افغانستان، دیدار و درباره توسعه سکتور زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۹:۱۵
Background image

برای ۸۰ تن در ولسوالی آبشار پنجشیر وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۸۰ تن از افراد واجد شرایط، شامل زنان و مردان، در قریه‌های سنگی‌خان و دوست‌علی ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر، وسایل پروسس لبنیات توزیع شد.
این برنامه از سوی مؤسسه. . .

بازگشت به خبرها