سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۵۰
سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
آغاز سال جدید و روز دهقان، در ولایت سرپل با برگزاری نمایشگاه کتاب، غذاهای محلی، معرفی فرآورده‌های زراعتی، صنایع دستی روستایی و صنایع دستی زنان، اجرای موسیقی محلی و رژه رفتن تیم‌های کاری ریاست زراعت، شهرداری، مدیریت تربیت بدنی و سوارکاران، در استدیوم ورزشی سرپل تجلیل شد.
در این مراسم، صدها تن از مسوولان محلی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی، متنفذان قومی، نیروهای امنیتی، فرهنگیان و شهروندان ولایت سرپل، شرکت داشتند.
قربان‌مراد مراد والی سرپل، در سخنانی در این مراسم، برگزاری جشن باستانی نوروز و میله‌ دهقان را به همه‌ی شهروندان سرپلی تبریک گفت و افزود که قرار است در سال جاری چند پروژه بزرگ اقتصادی در سرپل تطبیق شود.
هم‌چنین محمدسلیم رنجبر رییس زراعت سرپل، با خواندن پیام وزیر زراعت، گفت که زراعت به سوی میکانیزه‌شدن می‌رود.
حسین‌خان بلوچ و حمیدالله، دو تن از دهقانان سرپل، در این مراسم از حمایت‌های حکومت از دهقانان ابراز قدردانی کرده و خواستار حمایت‌های بیش‌تر شدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۷:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از بیماری کانگو در کنر

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

۷ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری کمیته هالند، کمپاین گسترده دواپاشی و از بین بردن پرازیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۶:۳۱
Background image

تجلیل از روز مزرعه در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار کابل

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روز مزرعه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از استادان، محققان و متخصصان سکتور زراعت و مالداری در فارم تحقیقاتی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۴۱
Background image

آغاز کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بغلان

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.
این کمپاین به اساس پلان کاری. . .

بازگشت به خبرها