سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۵۰
سال نو و روز دهقان در سرپل گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
آغاز سال جدید و روز دهقان، در ولایت سرپل با برگزاری نمایشگاه کتاب، غذاهای محلی، معرفی فرآورده‌های زراعتی، صنایع دستی روستایی و صنایع دستی زنان، اجرای موسیقی محلی و رژه رفتن تیم‌های کاری ریاست زراعت، شهرداری، مدیریت تربیت بدنی و سوارکاران، در استدیوم ورزشی سرپل تجلیل شد.
در این مراسم، صدها تن از مسوولان محلی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی، متنفذان قومی، نیروهای امنیتی، فرهنگیان و شهروندان ولایت سرپل، شرکت داشتند.
قربان‌مراد مراد والی سرپل، در سخنانی در این مراسم، برگزاری جشن باستانی نوروز و میله‌ دهقان را به همه‌ی شهروندان سرپلی تبریک گفت و افزود که قرار است در سال جاری چند پروژه بزرگ اقتصادی در سرپل تطبیق شود.
هم‌چنین محمدسلیم رنجبر رییس زراعت سرپل، با خواندن پیام وزیر زراعت، گفت که زراعت به سوی میکانیزه‌شدن می‌رود.
حسین‌خان بلوچ و حمیدالله، دو تن از دهقانان سرپل، در این مراسم از حمایت‌های حکومت از دهقانان ابراز قدردانی کرده و خواستار حمایت‌های بیش‌تر شدند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها