سازمان جهانی صحت حیوانی «OIE» به لابراتوار صحت حیوانی وزارت زراعت گواهی‌نامه (Certificate) بین‌المللی داد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۵ - ۱۳:۳۳
سازمان جهانی صحت حیوانی «OIE» به لابراتوار صحت حیوانی وزارت زراعت گواهی‌نامه (Certificate) بین‌المللی داد

۵ عقرب ۱۳۹۹
لابراتوار تشخیص و تحقیق امراض حیوانی «CVDRL» ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، گواهی‌نامه (Certificate) سازمان جهانی صحت حیوانی را دریافت کرد.
احمد مختار محسنی، رییس صحت حیوانی وزارت زراعت، می‌گوید «این گواهی‌نامه در پی آموزش‌های دوجانبه و تشخیص استاندارد بیماری بروسلوز و بیماری‌های مایکوپلازمایی حیوانات میان لابراتوار تشخیص و تحقیق امراض حیوانی «CVDRL» ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت و لابراتوار ریفرنس APHA کشور انگلستان به دست آمده است.»
آقای محسنی می‌گوید که این گواهی‌نامه (Certificate) به اعتبار این لابراتوار می‌افزاید و بیان‌گر معیاری شدن هر چه بیش‌تر کارهای وزارت زراعت در این بخش است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها