زمینه کار برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولایت جوزجان فراهم شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۱۴:۴۷
زمینه کار برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولایت جوزجان فراهم شد

۳۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور اشتغال‌زایی و پاک‌کاری جوی‌ها، برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولسوالی‌های خواجه دوکوه، فیض‌آباد و مرکز شبرغان زمینه کار فراهم کرده است.
 این پروژه به همکاری موسسه اکشن اید به منظور جلوگیری از ضایعات آب کشاورزی و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی در حال اجرا است.
در این پروژه، ۳۰۰ نفر از کارگران در هر ولسوالی به کار پاک‌کاری جوی‌ها و راش‌زدایی مشغول خواهند شد و برای تقسیم مناسب آب کشاورزی، سه ساختمان نیز ساخته خواهد شد. کارگران از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر در مدت ۴۰ روز به انجام کارهای مربوطه پرداخته و در این مدت مبلغ ۲۰۰ دالر به هر یک از آنها پرداخت خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها