رییس عمومی پلان با مسوول برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و موسسات همکار آن دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۰
رییس عمومی پلان با مسوول برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد و موسسات همکار آن دیدار کرد

مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری  و مالداری با مسوول برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد  و موسسات اکشن اید ، پاملرنه و ریشه‌های صلح دیدار و گفتگو کرد.
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت در این دیدار گفت:« وزارت زراعت همکار همیشه‌گی شما خواهد بود تسهیلات لازم را برای تطبیق پروژه‌ها فراهم نموده و تفاهم نامه همکاری را امضا می‌نماید.»
در همین حال حسن خان عزیز مشاور ریاست عمومی پلان و پالیسی در مورد چالش‌ها، تسهیلات، روند کاری موسسات و پالیسی امارت اسلامی، موثریت و مفیدیت پروزه‌ها و پلان موسسات در راستای زراعت و مالداری صحبت نموده و بر روند شفافیت و موثریت پروژه‌ها تاکید کرد.
 سریک نات میسرا (Srikanata misra ) مسوول برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد در افغانستان، ویدست گتبوکا (Vidaste Gatebuka) رییس موسسه اکشن اید  روبرت جوکوبی (Robert Jacobi) رییس موسسه ریشه‌های صلح و  رشما عظمی (Rashma Azmi) رییس موسسه پاملرنه در این دیدار روی تکمیل‌سازی پروژه‌های ناتکمیل شده، روند کاری پروژه‌های جدید، پلان و برنامه‌های این موسسات، ساحه فعالیت و هماهنگی با وزارت زراعت صحبت نمودند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور تطبیق پروژه ها کوتاه مدت، دراز مدت و اضطراری زمینه را برای موسسات ملی و بین‌المللی مهیا نموده و همکار با آن‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها