ریاست زراعت سرپل از کارکرد خود گزارش داد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۴:۵۱
ریاست زراعت سرپل از کارکرد خود گزارش داد

۴حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، با اشتراک در برنامه پاسخ‌دهی حکومت به ملت، از کارکردهای خود طی سال ۱۳۹۹، به مردم گزارش داد.
این ریاست می‌گوید که طی سال جاری خورشیدی، ۵۲۰ پروژه مختلف‌النوع زراعتی در این ولایت راه‌اندازی و  تطبیق شده و هم‌چنین ۲۹۳ متریک تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و ۱۵.۸ تُن پیاز زعفران به دهقانان توزیع شده است. این ریاست می‌گوید که در سال مالی ۱۳۹۹، توانسته ۸۵ درصد بودجه انکشافی خود را به مصرف برساند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها