ریاست زراعت تخار: بیش از ۱ هزار ۱۴۶ هکتار زمین در دشت‌قلعه علیه ملخ‌های مراکشی سم‌پاشی شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۹
ریاست زراعت تخار: بیش از ۱ هزار ۱۴۶ هکتار زمین در دشت‌قلعه علیه ملخ‌های مراکشی سم‌پاشی شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از آغاز برنامه مبارزه با ملخ‌های مراکشی تا تاریخ ۳۱ می ۲۰۲۵ میلادی، عملیات مجادلوی در برابر این آفات در ساحات مزروعی و مالچر قریه‌جات مختلف ولسوالی دشت‌قلعه به‌گونه گسترده تطبیق شده است.
بر بنیاد معلومات این ریاست، مجموعاً در ۱۱۴۶.۷ هکتار زمین عملیات سم‌پاشی انجام شده که از آن جمله، ۱۰۶۵ هکتار آن ساحات مصاب به آفت ملخ بوده است. این عملیات با استفاده از سه نوع آفت‌کش صورت گرفته است:
در ۵۸۰ هکتار زمین با آفت‌کش "دایفلوبنزوران" عملیات صورت گرفته که در آن ۱۴۵.۵ لیتر دوا استفاده شده است.
با آفت‌کش "ملاتیون"، ۴۱۶.۷ هکتار زمین سم‌پاشی شده که ۴۱۶.۷ لیتر دوا به مصرف رسیده است.
و در ۱۴۹.۵ هکتار زمین با آفت‌کش "لمبدا سایهلوترین" عملیات انجام شده و ۳۶ لیتر دوا استفاده شده است.
ریاست زراعت تخار گفته است که این عملیات به هدف جلوگیری از گسترش ملخ‌های پروازی و حفاظت از محصولات زراعتی در دشت‌قلعه ادامه دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها