روند چیدن گل زعفران در هلمند آغاز شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۹:۱۹
روند چیدن گل زعفران در هلمند آغاز شد

۳ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت هلمند به منظور ترویج کشت زعفران در این ولایت ۱۲ مزرعه‌ی نمایشی برای دهقانان ایجاد کرده بود که اکنون زمان برداشت گل‌‌های آن است.
زلمی الکو، رییس زراعت ولایت هلمند می‌گوید «کشت زعفران در هلمند موفقانه بود، من امید دارم که این کشت در هلمند توسعه یابد.»
آقای الکو می‌گوید که ۱۲ مزرعه‌ی نمایشی را در هلمند، به منظور ترویج کشت زعفران ایجاد کرده بود و هم‌چنان به مستفیدشونده‌گان این مزرعه‌های نمایشی، وسایل مورد نیازشان توزیع شده است. در کنار آن، به این دهقانان هزینه‌های شدیار کردن مزرعه و هموارکاری آن داده بود.
رییس زراعت هلمند می‌گوید که افزایش عواید دهقانان با استفاده از کشت زعفران، از هدف‌های اساسی ساخت این مزرعه‌های نمایشی است. آقای الکو افزود که اقلیم هلمند برای کشت زعفران مناسب است و امید این ریاست این است که این کشت در همند توسعه یابد.
باید گفت که سال گذشته نیز در هلمند ۱۵ مزرعه‌ی نمایشی زعفران ساخته شده بود که حاصلات قناعت‌بخش از آن به دست آمد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۳۰ تن از دهاقین پیشقدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده جواری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

BACK TO NEWS