روند توزیع پیاز زعفران در بلخ آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰

۲۵ جوزای ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی در سفر به ولایت بلخ، امروز روند توزیع پیاز و دیگر وسایل مورد نیاز برای زعفران‌کاران را افتتاح کرد.
از بسته‌های وسایل مورد نیاز زعفران‌کاران، آنان برای تسهیل و معیاری‌سازی کشت‌وکارشان استفاده می‌کنند.
میزان ساحات تحت کشت زعفران در بلخ، ۳۵۰ جریب است که برنامه افزایش می‌یابد.
در سال ۱۳۹۵ میزان تولید زعفران در بلخ ۱۴۰ کیلو بود، در سال ۱۳۹۷ به ۲۰۰ کیلو رسید و امسال قرار است به ۳۰۰ کیلو برسد.
بلخ یکی از ولایت‌هایی است که علاقه‌مندی مردم به کشت زعفران بیش‌تر شده است.
ناگفته نباید گذاشت که سطح تولید افغانستان در سال ۱۳۹۷ به ۱۶ تن رسید و بیش‌تر از ۹۰ درصد آن صادر شده است. سال گذشته میزان تولید زعفران ۱۰ تن بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها