روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
کابل ولایت د للندر (شاتوت) د اوبو بند لاندې د ځمکو د استملاک او بیې ایښودنې چارې په چټکۍ روانې دي

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌ها را به‌منظور ساخت بند آب للندر (شاتوت) در ولسوالی چهارآسیاب ولایت کابل به‌گونه عملی و با سرعت ادامه می‌دهد.
این روند که نزدیک به دو ماه قبل توسط کارمندان فنی و تخنیکی این ریاست آغاز شده است، تا کنون با موفقیت حدود ۴۰ درصد پیشرفت داشته است.
قابل ذکر است که پروژه بند آب للندر (شاتوت) از جمله پروژه‌های مهم و استراتیژیک کشور به‌شمار می‌رود که تطبیق آن نقش اساسی در بهبود مدیریت منابع آب، توسعه زراعت، رشد اقتصادی و ارتقای سطح زندگی مردم خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها