روز دهقان و جشن نوروز در جوزجان گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۱:۴۹
روز دهقان و جشن نوروز در جوزجان گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
به روز دوم حمل، در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان از جشن نوروز و جشن عنعنه‌ای دهقان با برگزاری مراسم ویژه‌ی فرهنگی و نمایشگاه بزرگ محصولات زراعتی با اشتراک مقامات عالی‌رتبه محلی و هزاران تن از شهروندان جوزجانی بزرگداشت به عمل آمد .
در این مراسم سخنرانان درباره ارزش و اهمیت تاریخی جشن نوروز و جشن عنعنه‌ای دهقان صحبت شد و از فعالیت‌ها و برنامه‌های ریاست زراعت جوزجان قدردانی کرده و بر حل مشکلات سکتور زراعت تاکید ورزیدند .
هم‌چنان در این مراسم، در ۴۰ غرفه فرآورده‌های زراعتی، مالداری، صنایع دستی و آثار هنری به نمایش گذاشته شد که اشتراک‌کننده‌گان از آن بازدید کردند.
این مراسم با ارائه نمایش‌های ورزشی، نمایش تیاتر، ترانه‌های بهاری و میهنی و موسیقی محلی به پایان رسید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۲:۳۵
Background image

تطبیق پروژه‌های زراعتی در ولسوالی آبشار پنجشیر

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
پروژه‌های مختلف زراعتی در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۲:۳۵
Background image

در دو ولسوالی قندهار نزدیک به ۱۷ هزار مواشی کوچک در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند واکسین وقایوی مواشی کوچک در برابر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۱:۴۹
Background image

بازدید رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی ولسوالی بهارک

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی امان‌الله (حسن) رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌هدف نظارت از فعالیت‌های کمپاین کشت خزانی از فارم تحقیقات زراعتی این ریاست. . .

بازگشت به خبرها