روزانه بیش از یک تُن روغن کنجد در سرپل تولید می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۰
سیبسشی

۲۹ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، می‌گوید که میزان تولید روغن کنجد در این ولایت، روزانه به ۱.۳۸ متریک تُن می‌رسد.
میزان تولید روغن کنجد طی سال جاری در ولایت سرپل، به ۵۰۲ متریک تُن رسیده است.
افرادی که در بخش تولید کنجد فعالیت دارند، می‌گویند که روغن کنجد به دو شیوه‌ی سنتی و عصری توسط دستگاه‌های کوچک تولید می‌شود.
روغن‌‌های تولید شده برعلاوه‌ی رفع نیازمندی‌های خود ولایت سرپل، به ولایات همجوار از قبیل جوزجان و بلخ نیز صادر می‌شود.
در همین‌حال، معلومات اداره احصاییه و معلومات نشان می‌دهد که در شش ماه اول امسال، به ارزش ۳۱هزار و ۶۲۹ دالر، روغن کنجد به بیرون از کشور صادر شده است. انتظار می‌رود تا اخیر سال میزان صادرات روغن کنجد افزایش چشم‌گیر داشته باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها