راه‌اندازی کمپاینی به منظور جلوگیری از انتشار بیماری تب‌ کانگو در کندز

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۷:۱
راه‌اندازی کمپاینی به منظور جلوگیری از انتشار بیماری تب‌ کانگو در کندز

۲۴ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، به منظور جلوگيری از انتشار بیماری حیوانی تب خون‌دهنده کانگو، ١٢٨ کيلوگرام دوای «ترای کلوروفان» پمپ دواپاشی، ماسک و موزه و هم‌چنین کیت‌های آزمایش امراض حيوانی را برای اجرای کمپاین جلوگیری از بیماری حیوانی تب‌ کانگو خریداری کرده است.
این کمپاین در دو مرحله عملی می‌گردد. کمپاين دور اول آن امروز آغاز و ٥٦ کيلوگرام دوای ترای‌کلوروفان به داکتران ساحوی مرکز و ولسوالی‌های علی‌آباد، چهاردره، خان‌آباد، امام صاحب، دشت ارچی و قلعه‌ذال توزيع شد.
مرحله دوم این کمپاین پس از پایان مرحله اول شروع می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

آغاز کار پروژه اصلاح ۳۰۰ جریب زمین‌های باتلاقی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در لغمان

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خویش، پروژه احداث کانال زهکشی زمین‌های باتلاقی را به ارزش ۵۰۶ هزار و ۴۷۵ افغانی، در منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

جریان ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش ۱.۳۵ میلیون دالر در ولایت کندهار ادامه دارد

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور مدیریت آب، مهار و ذخیره‌سازی آب‌های باران و آبیاری زمین‌های زراعتی، کار ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش مجموعی حدود یک میلیون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۲۴
Background image

توزیع تجهیزات و مواد مورد نیاز برای پروسس گل‌سرخ به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی برای ۲۰ پروسس‌کننده در دره‌نور ننگرهار

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور گسترش روند پروسس گل‌سرخ، افزایش ارزش تولیدات داخلی و تقویت توان اقتصادی باشندگان محل، برای ۲۰ تن از پروسس‌کنندگان گل‌سرخ در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS