راه‌اندازی برنامه آگاهی دهی برای شماری از مالداران ولایت نیمروز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۰:۵۶
راه‌اندازی برنامه آگاهی دهی برای شماری از مالداران ولایت نیمروز

۱۲ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در همکاری کمیته هالند برای افغانستان برای شماری از مالداران ولسوالی کنگ برنامه آموزشی را در مورد چگونگی جمع‌آوری محصولات حیوانی دایر نمود.
در این برنامه پیرامون اهمیت مالداری، روش‌های جدید جمع آوری محصولات حیوانی، چگونگی دریافت عاید بیشتر از فروش محصولات حیوانی و معیاری سازی تولیدات لبنی برای مالدار آموزش داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها