راه‌اندازی برنامه آگاهی دهی برای شماری از مالداران ولایت نیمروز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۰:۵۶
راه‌اندازی برنامه آگاهی دهی برای شماری از مالداران ولایت نیمروز

۱۲ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در همکاری کمیته هالند برای افغانستان برای شماری از مالداران ولسوالی کنگ برنامه آموزشی را در مورد چگونگی جمع‌آوری محصولات حیوانی دایر نمود.
در این برنامه پیرامون اهمیت مالداری، روش‌های جدید جمع آوری محصولات حیوانی، چگونگی دریافت عاید بیشتر از فروش محصولات حیوانی و معیاری سازی تولیدات لبنی برای مالدار آموزش داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها