رئیس زراعت کاپیسا با دهاقین ولسوالی کوهبند دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۹:۳۳
رئیس زراعت کاپیسا با دهاقین ولسوالی کوهبند دیدار کرد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در ولسوالی کوهبند با شماری از دهاقین دیدار کرد.
رئیس زراعت کاپیسا همراه با خواجه محمد شفیع صدیقی آمر امور زراعتی، مولوی ذکریا زاهد آمر عشر و زکات این ولایت و جمعی از همکاران، از قطعات نمایشی جواری در ولسوالی کوهبند بازدید نمودند.
هدف این بازدید، شریک‌ساختن موضوعات تخنیکی زراعتی، معرفی تکنالوژی‌های جدید زراعتی، بررسی استفاده از سیستم‌های مختلف آبیاری، جمع‌آوری مشکلات مربوط به زراعت، مالداری و آبیاری، و همچنان تأکید بر پرداخت به‌موقع عشر بر اساس هدایات وزیر زراعت عنوان شده است.
در این برنامه، مشکلات موجود در مدیریت خدمات زراعت و مالداری ولسوالی از جمله نیاز به ایزوگام، دیوار احاطه، حفر چاه آب آشامیدنی، اعمار بیت‌الخلاء، خریداری پرنتر و سیستم سولر نیز یادداشت گردید.
دهاقین در این دیدار خواستار تطبیق به‌موقع پروژه‌های زراعتی، توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی، فراهم‌سازی زمینه پرورش زنبور عسل و تقویت مالداری شدند. این برنامه با دعا به خیر پایان یافت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان. . .

بازگشت به خبرها