رئیس زراعت لغمان با مسئول اتاق محصولات زراعتی و مالداری دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۷
د لغمان د کرنې رییس د کرنیزو او مالدارۍ تولیداتو د خونې له مسؤل سره وکتل

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس هدایت وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، رئیس زراعت ولایت لغمان، مولوی عبدالستار محمد، در دفتر کاری خود با داکتر محمد یوسف سادات، مسئول اتاق محصولات زراعتی و مالداری، به هدف هماهنگی دیدار نمود.
در این دیدار، داکتر محمد یوسف سادات گفت که به‌زودی دفتر این اتاق افتتاح خواهد شد. او افزود که تلاش‌ها جریان دارد تا سرمایه‌گذاران، تاجران و دیگر بازرگانان جلب شوند تا در بخش زراعت و مالداری در ولایت لغمان سرمایه‌گذاری صورت گیرد و سکتور خصوصی رشد نماید.
همچنین، داکتر سادات برخی مشکلات این اتاق را با رئیس زراعت لغمان شریک ساخت.
در همین حال، رئیس زراعت لغمان، مولوی عبدالستار محمد، ضمن خوش‌آمدگویی به وی، از تلاش‌های او در راستای جلب سرمایه‌گذاران و حل مشکلات قدردانی کرد و اطمینان داد که در بخش امور قانونی هر نوع همکاری را انجام خواهد داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS