رئیس زراعت فاریاب با مسئولین سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۱
رئیس زراعت فاریاب با مسئولین سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد دیدار کرد

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با شماری از مسوولان سازمان خوراک و  زراعت ملل متحد، در اداره زراعت این ولایت دیدار کرد.
در این نشست، روی برنامه‌های کاری سال ۲۰۲۵ میلادی، به‌ویژه تطبیق کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت فاریاب، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
رئیس زراعت فاریاب ضمن قدردانی از برنامه‌های انکشافی این سازمان در بخش مالداری و صحت حیوانی، بر همکاری‌های فنی و تخنیکی برای بهبود خدمات به مالداران تأکید کرد.
همچنین آمریت مالداری و صحت حیوانی فاریاب با اشاره به وجود میلیون‌ها رأس مواشی از جمله بز، گوسفند و گاوهای شیری متعلق به کوچی‌ها و مالداران محلی، پیشنهاد کرد که در سال جدید میلادی، کمک‌ها متناسب با تعداد مواشی این ولایت توزیع شود. مسئولین سازمان زراعت و خواربار ملل متحد نیز وعده همکاری در این زمینه را مطابق امکانات بودجوی سال ۲۰۲۵ میلادی دادند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها