رئیس زراعت دایکندی با مسئولان سازمان انکشافی ملل متحد دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۴۱
رئیس زراعت دایکندی با مسئولان سازمان انکشافی ملل متحد دیدار کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با مسئولان دفتر سازمان انکشافی ملل متحد در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، هیأت این سازمان درباره هدف سفر خود به ولایت دایکندی معلومات ارائه کرده و گفتند که این سفر به‌منظور نظارت از روند تطبیق پروژه‌های غرس نهال‌های مثمر، ایجاد مشاغل سبز و تقویت زراعت سازگار با تغییر اقلیم از طریق ایجاد سبزخانه‌ها و توانمندسازی زارعین انجام شده است.
مسئولان این سازمان از همکاری ریاست زراعت دایکندی در تطبیق پروژه‌های یادشده قدردانی کردند.
مولوی عبدالصمد مقبول نیز تأکید کرد که ریاست زراعت با تمامی موسسات و شرکت‌هایی که در بخش زراعت فعالیت دارند، همکاری لازم را انجام می‌دهد و زمینه مناسب برای اجرای برنامه‌ها را فراهم خواهد کرد.
وی همچنان از مسئولان سازمان انکشافی ملل متحد خواست تا در کنار فعالیت‌های جاری، برنامه‌های بیشتری را برای توسعه و انکشاف بخش زراعت در ولایت دایکندی روی دست گیرند.
رئیس زراعت دایکندی با اشاره به تأثیرات تغییر اقلیم گفت که این ولایت از جمله مناطق آسیب‌پذیر و دورافتاده کشور است و خسارات قابل توجهی به مردم آن وارد شده است، از این‌رو نیاز به توجه بیشتر نهادهای حمایتی دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان به ولسوالی ارغنجخواه سفر کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت مدیریت خدمات زراعتی به ولسوالی ارغنجخواه این ولایت سفر کرد.
رئیس زراعت بدخشان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۴۲
Background image

زمین‌های شش شهرک برای تطبیق پلان‌های انکشافی کابل به شاروالی سپرده شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس فرمان رهبری امارت اسلامی، به‌منظور تطبیق پلان‌های انکشافی و توسعه زیربناهای شهری در شهر کابل، زمین‌های مربوط به شش شهرک به صلاحیت شاروالی. . .

بازگشت به خبرها