رئیس جمهور غنی، برای حل مشکل محصولات زراعتی ولایت فراه، گفت:

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۳ - ۱۴:۴۴

رئیس جمهور غنی، صبح امروز طی دیداری با رئیس و اعضای شورای سرتاسری علمای افغانستان، در رابطه به خواست آنان برای حل مشکل محصولات زراعتی ولایت فراه، گفت که به ادارۀ تدارکات ملی وظیفه سپرده است تا تولیدات این ولایت را برای قول اردوی ۲۰۵ اتل ولایت کندهار، قول اردوی ۲۱۵ میوند ولایت هلمند و قول اردوی ۲۰۷ ظفر ولایت هرات خریداری نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها