رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان معرفی شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۲۴
رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان معرفی شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مراسم معرفی شفیق‌الله حفیظی به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان مقام ولایت، علما، رؤسای ادارات امارتی، متنفذین و شماری از شخصیت‌های این ولایت برگزار شد.
در این مراسم، مولوی جمال‌الدین حقجو معاون مقام ولایت بدخشان، ضمن قدردانی از خدمات رئیس پیشین، با اشاره به سوابق کاری و دستاوردهای شفیق‌الله حفیظی، برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.
همچنین فضل احمد آماج به نمایندگی از باشندگان ولایت، انتصاب رئیس جدید را تبریک گفته و ابراز امیدواری کرد که با مدیریت، تعهد و تجربه وی، روند رشد و توسعه سکتور زراعت در بدخشان بیش از پیش تقویت شود.
در ادامه، مفتی شمس‌الله بر همکاری و هماهنگی همه ادارات و کارکنان در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم، به‌ویژه دهقانان و مالداران، تأکید کرد. سپس مکتوب رسمی تقرری رئیس جدید از سوی نماینده ریاست امور کارکنان ولایت قرائت شد.
پیام شفیق‌الله حفیظی نیز که توسط نیک‌محمد نظری قرائت شد، بر ارائه خدمات صادقانه، شفاف و مسئولانه به مردم، حمایت از دهقانان و مالداران و تلاش برای رشد و انکشاف سکتور زراعت تأکید داشت.
این مراسم با دعای خیر و تبریک مسئولان، علما و اشتراک‌کنندگان به رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان پایان یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها