رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت معرفی شد

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۴:۴۴
رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت معرفی شد

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی شمس‌الله‌محمد به‌حیث رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی مراسمی با حضور شماری از روسا و مشاوران سکتور زراعت و مالداری معرفی گردید.

در این مراسم، ابتدا آیاتی از قرآن‌کریم تلاوت شد و سپس ملامحمدحسین خورشید احمد رئیس دفتر وزارت زراعت سخنرانی نمود. وی تقرر افراد شایسته، متعهد و مسلکی را از اصول اساسی امارت اسلامی افغانستان دانسته و تأکید کرد که استخدام کارمندان با ظرفیت می‌تواند در تأمین عدالت و ارائه خدمات مؤثر نقش اساسی داشته باشد.

رئیس دفتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان گفت که این وزارت یک اداره خدماتی است و تلاش می‌شود افراد تحصیل‌یافته، متخصص و مسلکی در بخش‌های مختلف استخدام شوند تا بتوانند خدمات بهتر و مؤثرتر به دهقانان و مالداران ارائه کنند.

در ادامه، روسای حاضر مولوی شمس‌الله‌محمد را تا دفتر کارش همراهی نموده و وی را به کارمندان معرفی کردند.

مولوی شمس‌الله‌محمد پیش از این در ریاست عمومی عشر و زکات، ریاست توسعه سکتور خصوصی، ریاست ترانسپورت و در بخش مشاوریت معینیت آبیاری و منابع طبیعی ایفای وظیفه کرده است.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها