دیدار وزیر زراعت با مسوولان شرکت دی. ای. آی 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ - ۱۴:۳۹
دیدار وزیر زراعت با مسوولان شرکت دی. ای. آی 

۲۴ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسوولان شرکت دی.ای. آی دیدار کرده و گزارش کارکرد شان را استماع نمود.
در این دیدار مسوول شرکت دی.ای.آی  طی پرزنتیشین گزارش کارکردهای یکساله شان را در بخش زراعت و مالداری با وزیر زراعت بیان کرده و خواستار همکاری وزارت زراعت جهت تطبیق پروژهای شان شدند.
در همین حال مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از فعالیت‌های نهاد متذکره در بخش زراعت استقبال کرده و تاکید بر تطبیق پروژهای زیربنایی با در نظر داشت اصول شفافیت و موثریت کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS